Ilgaz Şehit Serdal Uyanık Cumhuriyet İlkokulu
GAZİ DEDE MAH. İSTANBUL CAD. ŞEHIT SERDAL UYANIK CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO: 102 ILGAZ / ÇANKIRI

VİZYON

Eğitim öğretim ve sosyal etkinlik açısından başarıyı arttırarak öğrencilerin severek ve isteyerek geldiği bir okul olmak.

MİSYON

Öğrencilerimi; Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen T.C. temel ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran,sorgulayan,araştıran,düşünen ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen başkalarının düşüncelerine saygı duyan aldığı sorumluluklarını yerine getiren Türk kültürüne örf ve adetlerine sahip çıkan kendisine güvenen kendi yeteneklerini farkına varan paylaşmayı bilen hoşgörülü katılımcı doğayı seven ve üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan bireyler yetiştirmek.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Ilgaz ilçe merkezinde bulunmakta olup Kastamonu´ya 58 km., Çankırı´ya 52 km., Ankara´ya 180 km. uzaklıktadır.

Okulumuz Cumhuriyet Ortaokulu ile aynı bahçeyi kullanmaktadır.